<stukje over Orwell en zijn dankbaarheid>

 

 

 

 

 

 

Hieronder beschrijf ik mijn eigen challenge van 21 dagen. Het hoeft niet zo uitgebreid, maar ik kreeg de smaak te pakken. Met steekwoorden kan ook, alhoewel ik ergens las dat hoe uitgebreider je het doet hoe beter het werkt. 

 

Het linnen bandje. Duurzaam maar gerafeld en met een onzinnig uitsteeksel.

 

Dag drie

-Hanna had kritiek op mijn nieuwe bandje. Ze zou ‘m niet dragen doordat het rafelde. Ik was geërgerd natuurlijk. Wat een flauwekul, had ik eindelijk een duurzame variant gevonden, vond zij het niet goed genoeg. Ik ging onderzoeken en vond een beter model: van kurk. Dat schijnt nog heel duurzaam te zijn ook. Blij dat ik mijn eigenwijsheid (die ook veel brengt, maar in de weerstand ging) aan de kant heb kunnen zetten.

-Het lukt in rust een kamer te verven. Dat was een paar jaar terug wel anders. Leuk project samen met Zosja.

 

Dag vier

-Twee dagen bezig geweest met verven van Zosjas kamer; dat is nu af. Hulde.

Dag vijf

-Tuindienst gedaan bij Amstelglorie. Schoffelen in een groep van 6. Allemaal onbekenden. Heb gezien hoeveel rollen ik van nature in neem in een groep. Van eindcontrole via efficientie naar verbidning met andere disciplines (de tractor die tuinafval van langs de weg ophaalt)

-Mooie reiger zien overvliegen!

 

Dag zes

-Ik ben erachter dat het handig is de dag waarin je zit op te schrijven, anders denk je bijv. dat je in dag 5 zit i.p.v. 6 of andersom. Ik zie dit ook als een compliment want deze ochtend moet de positiviteit uit m’n tenen komen: laag energieniveau omdat ik bezig ben met sportvasten en dat is mentaal en lichamelijk nu zwaar.

Dag zeven

-Op het nippertje! Het is 3 over 12, ik wilde naar bed gaan maar bedacht me dat ik nog geen compliment aan mijzelf had gegeven. Had ik bijna opnieuw moeten beginnen.
Eeehm, ik ga naar Zwitserland in November en heb een zeer goede vriend als verjaardagskado dat weekend mee gevraagd. Yes; lekker bezig….!

Dag acht

Ik heb een voormalig opdrachtgever actief benaderd om het verhaal achter de complimentenmachne uit te leggen, ben uitgenodigd en hoop op een soort traject als bij GVB. Samen met Zosja en Hanna vast de buttons in capsules gedaan als voorbereiding voor het gesprek!

Dag negen

 

Chat openen
Scan de code
Hoi, leuk dat je er bent! Als je hulp nodig hebt, horen we het graag!