Huidige status
Niet ingeschreven
Prijs
Gesloten (handmatig toevoegen gebruikers, WooCommerce)
Begin
This training is currently closed

Welkom bij deze cursus! Ik vertel je graag eerst iets over mijn levensmissie.

Leuk dat je gaat beginnen aan de training voor het achterhalen van jouw levensmissie!
Om de oefeningen die jij doet vast te leggen kan je gebruik maken van je eigen schrift of van de rode aantekeningen knop. Die knop komt in beeld bij alle vragen.

Gebruik een schrift of de knop (niet twee manieren door elkaar).

...De rode knop...

Na het uitvoeren van een opdracht/ vraag en noteren in jouw schrift óf digitaal (dmv de knop) zul je de vraag in moeten voeren, zodat ik jouw antwoord binnen krijg.

Typ het dan over uit jouw schrift of kopieer het naar een scherm zoals bijv. hieronder.

Als je een onderdeel hebt afgerond, geef dat dan even aan door op de knop 'markeer als afgerond' te klikken. Dan weet je in welke stap je zit. Via de link 'Ga terug naar training' kom je in het overzicht waar je alle stappen op een rij ziet en ziet wat je afgerond hebt. 

Bij sommige onderdelen maak je een tekening. Zorg dat je kleurpotloden of stiften bij de hand hebt. Die tekening kan je dan uploaden of als dat niet lukt dan app je 'm even.

Als je de door jou ingevulde info wilt zien die je mij gestuurd hebt klik dan op het blauwe uitklappijltje naast de cursus waar je info van wilt zien (zie het rode cirkeltje)

Daarna klik je op het documentje onder de kolom statistiek (zie rood cirkeltje)

dan opent er een scherm en via 'bekijk' kan je bij jouw notities komen. Maar goed, je hebt alles waarschijnlijk ook in jouw notities staan en als je op die rode knop klikt dan kan je eronder klikken op 'view all notes'. Vaak is dat voldoende...

Veel plezier! 

Chat openen
Scan de code
Hoi, leuk dat je er bent! Als je hulp nodig hebt, horen we het graag!